Over Hiken met je hond

Leuk dat je meer over wilt weten over Hiken met je hond en ons! Hiken met je hond is hèt platform voor ideeën en inspiratie voor wandelen met je hond, sportieve outdoor activiteiten met je hond en hondvriendelijke vakanties in binnen- en buitenland.

Hiken met je hond golden retrievers Aagje en Eefje

Ik ben Sunny en mijn golden retrievers heten Aagje en Eefje. Op mijn 15e verjaardag kreeg ik mijn eerste golden retriever, Nikki. Een jaar later, op mijn 16e, vertrok ik alleen met mijn golden Chelsea met het openbaar vervoer naar de Belgische Ardennen en Luxemburg. Een paar maanden later liepen wij (ongetraind en op gympies) het Pieterpad.

Pieterpad lopen met hond Hiken met je hond

Sinds die tijd wandel, train en leef ik met golden retrievers. Aagje en Eefje (tante en nichtje) zijn fanatieke dames uit een werklijn. Naast onze wekelijkse jachttraining verkennen we graag de mooiste wandelgebieden van Nederland. We houden erg van outdoor activiteiten, zoals hardlopen, suppen, kanoën en (in mijn geval) wildlife fotografie. Ook verkennen we graag Europa. Voor haar eerste verjaardag had Aagje al twee waddeneilanden, Luxemburg, Denemarken en Normandië bezocht. Ook zonder mijn honden reis ik graag. Mijn reis- en duikavonturen zijn te volgen op een andere website: www.sunnyexplores.com. Maar niets vind ik fijner dan samen met mijn viervoeters op pad te gaan en de mooiste plekjes van Nederland en Europa te ontdekken: van weekendjes weg in eigen land, spontane roadtrips tot wandelvakanties in de bergen.

Aagje, Eefje en ik zijn altijd op zoek naar leuke losloopwandelingen, outdoor activiteiten en hondvriendelijke vakanties in Nederland en Europa. Omdat het af en toe best lastig is om heldere informatie te vinden, besloot ik onze ervaringen te delen. En daar ben je nu beland: Hikenmetjehond.nl. Hiken met je hond is een plek waar al onze wandelingen, outdoor activiteiten, hondenvakanties in binnen- en buitenland en andere tips verzameld zijn. Je kunt onze avonturen ook volgen op instagram en pinterest. Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe wandelingen, de leukste overnachtingsadresjes of sportieve outdoor activiteiten, abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.