Contact met Hiken met je hond

Wil je contact opnemen met Hiken met je hond? Dat kan via het emailadres hikenmetjehond@gmail.com.

Als je meer wilt weten over samenwerken, neem dan een kijkje op de pagina ‘Samenwerken met Hiken met je hond’. Daar vertellen we alles over de mogelijkheden.

Vragen over een door ons genoemde accommodatie kun je stellen aan de accommodatie zelf. Deze gegevens worden altijd vermeld in de link.

wandelen met je hond Loonse en Drunense Duinen

Tips

Ben jij een actieve hondenliefhebber en heb je dé tip voor ons als het gaat om (losloop)wandelingen, mooie natuurgebieden, hondvriendelijke vakanties in binnen- en buitenland of outdoor activiteiten met de hond? Laat het ons dan weten, we ontdekken graag iets nieuws!

Kanoën met je hond in De Beemster

Foto: DogWalkTrail Benelux

Alle artikelen op deze website zijn geschreven op basis van onze eigen ervaringen en gedegen research. Toch kan het gebeuren dat de informatie verouderd of niet meer juist is. Hikenmetjehond.nl kan daarvoor op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld. Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Zie je iets wat niet meer klopt? Laat het ons dan weten in een reactie onder het artikel of per email, zodat we de onjuistheid kunnen aanpassen. Feedback wordt enorm gewaardeerd, net als tips voor nieuwe losloopwandelingen, outdoor avonturen of hondvriendelijke vakanties in Nederland en Europa.