Disclaimer Hiken met je hond

Alle artikelen op deze website zijn speciaal voor Hikenmetjehond.nl geschreven, op basis van onze eigen ervaringen en gedegen research. Toch kan het gebeuren dat de informatie verouderd of niet meer juist is. Hikenmetjehond.nl kan daarvoor op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld. Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Zie je iets wat niet meer klopt? Laat het ons dan weten, als reactie op het betreffende artikel of via de mail, zodat we de onjuistheden kunnen aanpassen. Wij waarderen feedback enorm, net als tips voor nieuwe losloopwandelingen, leuke outdoor activiteiten of hondvriendelijke vakanties in Nederland of Europa.

Hiken met je hond suppen met je hond

Alle wandelingen, vakanties en outdoor activiteiten zijn door ons zelf betaald. Wij schrijven er over omdat we het de moeite van het delen waard vinden en we andere hondeneigenaren en hun honden willen inspireren om er ook samen op uit te trekken en leuke avonturen te beleven. Als wij een vakantiehuis of overnachtingsadresje aanbevelen, dan doen we dat omdat wij er een goede ervaring hadden, niet omdat we er gratis overnacht hebben en er iets over moeten schrijven.

Wel werken we samen met verschillen partijen. In sommige artikelen staan affiliate links. Dat betekent dat we een kleine vergoeding krijgen op het moment dat jij een boeking of aankoop doet via die link. Op deze pagina vind je een overzicht van deze partners. Koop jij iets bij deze webshops of reisorganisaties via onze link, dan krijgen wij daar een kleine vergoeding voor zonder dat het jou iets extra’s kost. Het helpt ons om te blijven investeren in Hikenmetjehond.nl zodat wij jou kunnen inspireren. We werken alleen samen met bedrijven en merken die bij Hikenmetjehond.nl, onszelf en onze doelgroep passen en we geven altijd onze eigen, eerlijke mening.

Hiken met je hond kamperen met je hond

Samenwerkingspartners

Hondvriendelijke vakanties

Natuurhuisje.nl

Landal GreenParks

Roompot

Booking.com

Casamundo

EuroParcs

Bungalow.net

Heerlijkehuisjes.nl

Belvilla

Hometogo

Zomerhuisje.nl

Tinyparks

Zandvilla’s

Glampings.com

Travelhome (camperreizen met hond)

Nordic

Dutchen

Buitenplaats Holten

Texelnet

Happy Sauerland

House of Britain

Dierbenodigdheden

Petsexclusive

Medpets

Huisdierplezier

DierenwinkelXL

Dierspecialist

Petsonline

Huisdierexpress

K9 Shop

Hondenbed

Ezydogs

Woefwoef snacks

Outdoor

Vrijbuiter

Kampeerwereld

Backpackspullen

Divers

Bol.com

Hema

Albelli

Fotogeschenk

Voordeeluitjes

Auteursrecht

De teksten, foto’s en video’s op deze website zijn door Tekstbureau Sunny Jansen gecreëerd en eigendom van Hikenmetjehond.nl, tenzij anders vermeld. Niets op deze website mag zonder toestemming worden gekopieerd of overgenomen. Wil je een artikel plaatsen op je eigen website of in een tijdschrift, neem dan contact op met hikenmetjehond@gmail.com. Meestal werken we daar graag aan mee!