Samenwerken met Hiken met je hond

Wil jij samenwerken met Hiken met je hond? Heel erg leuk!

Wij testen graag nieuwe losloopgebieden, hondvriendelijke vakantiehuizen en accommodaties of laten ons uitdagen in nieuwe outdoor avonturen voor hond en eigenaar. Op deze website delen wij enkel onze eigen ervaringen. De website is gestart in juni 2023 en heeft nu al een paar duizend unieke bezoekers per maand. Hiken met je hond is ook te vinden op social media, zoals instagram en pinterest. Wij gaan alleen samenwerkingen aan die passen bij ons en onze doelgroep. Eefje en ik zijn vanaf september 2023 beschikbaar voor het maken van persreizen. Wil jij samenwerken met Hiken met je hond? Je kunt altijd contact met ons opnemen via hikenmetjehond@gmail.com.

Tips

Ben jij een actieve hondenliefhebber en heb je dé tip voor ons als het gaat om (losloop)wandelingen, mooie natuurgebieden, hondvriendelijke vakanties in binnen- en buitenland of outdoor activiteiten met de hond? Laat het ons dan weten, we ontdekken graag iets nieuws!

Hiken met je hond Hondvriendelijke vakantie Sauerland

Alle artikelen op deze website zijn geschreven op basis van onze eigen ervaringen en gedegen research. Toch kan het gebeuren dat de informatie verouderd of niet meer juist is. Hikenmetjehond.nl kan daarvoor op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld. Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Zie je iets wat niet meer klopt? Laat het ons dan weten in een reactie onder het artikel of per email, zodat we het kunnen aanpassen. Feedback wordt enorm gewaardeerd, net als tips voor nieuwe losloopwandelingen, outdoor avonturen of hondvriendelijke vakanties in Nederland en Europa.